Bezoek P&L tijdens de Bis-beurs in Gent

Het bouw- & interieursalon in Gent – beter bekend als de Bis-beurs – geldt als de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen. Uiteraard is ook bouwbedrijf P&L van de partij. Kom gerust kennismaken met ons team op stand 1529 Kan je niet meer wachten tot 7 oktober? Maak dan gerust nu al je afspraak.

Over Bis

Met honderden exposanten is Bis dé (ver)bouwbeurs van Vlaanderen. Vorig jaar kwamen liefst 54.000 mensen inspiratie opdoen in Flanders Expo. Particulieren kunnen er terecht voor advies, terwijl professionals de kans krijgen om toekomstige zakenpartners te ontmoeten.

Over P&L

Al tientallen jaren staat bouwbedrijf P&L garant voor stijlvolle totaalprojecten. Van ontwerp, voorbereiding en materiaalkeuze tot de volledige uitvoering. Daarnaast kunnen wij ook de bestaande plannen van je architect tot in de puntjes realiseren. P&L, waar elk project eindigt met een glimlach.

P&L 2.0

Om onze 40ste verjaardag te vieren, trakteerden we onszelf bij P&L op een gloednieuwe huisstijl. Tijdens de Bis-beurs maak je dus niet alleen kennis met onze mogelijkheden, maar ook met de nieuwe look & feel. Ons bedrijf oogt dan wel moderner, onze waarden blijven uiteraard overeind.

09/09/2023