Nieuwbouw volgens
de regels van de kunst.

Bij bouwbedrijf P&L hebben we alle knowhow in huis om uw energiezuinige woning te bouwen, van A tot Z. Zo beschikken we over een eigen studiedienst, staan we in voor prachtige ontwerpen en voeren we vervolgens ook alle werkzaamheden zelf uit. Hierbij werken we uitsluitend samen met betrouwbare en bekwame aannemers. Voor iedere bouwfase is P&L de partner bij uitstek.

Werkt u al samen met een architect of bent u zelf actief als architect? Dan kan u een beroep doen op de expertise van P&L. Wij kunnen de gemaakte plannen namelijk tot in de puntjes realiseren.

P&L bouwbedrijf

Onze aanpak

Uw bouwproject start met uw eigen wensen, ideeën en smaak. We stellen dan alles in het werk om uw droomwoning te realiseren op basis van deze informatie. P&L is daarbij uw betrouwbare partner van A tot Z, van ontwerp en materiaalkeuze tot zelfs de eventuele omgevingswerken.

Onze missie

Bij bouwbedrijf P&L geen dertien in een dozijn, maar een woning die echt op uw maat gebouwd is. Daarbij respecteren we steeds het vooropgestelde budget en mag u rekenen op een duidelijke communicatie tijdens de werken. Zorgeloos bouwen, daarvoor staat P&L.

Waarom bouwen met P&L?

40 jaar ervaring

Met 40 jaar ervaring in de sector, zijn we bij P&L helemaal thuis in bouwprojecten. Daarnaast volgen we ook de nieuwste bouwtrends en normen perfect op. Zo is uw woning bijvoorbeeld ook steeds enorm energiezuinig.

Flexibiliteit

Wil u de woning enkel water- en winddicht of rekent u op P&L om alles tot in de puntjes af te werken? Vertrouwt u ook het ontwerp aan ons toe of werkt u al samen met een architect? Dankzij onze flexibele houding is alles bespreekbaar.

Communicatie

Als klant bent u bij iedere stap van het project betrokken en mag u op volledige transparantie rekenen. Klanten denken dan ook vaak dat ons bed op de werf staat, omdat we zo vlot bereikbaar zijn doorheen uw volledige bouwproject.

Nieuwbouw pastorie woning in Wevelgem

Interesse in een
samenwerking?

Wil u ook zorgeloos bouwen, met P&L aan uw zijde? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. We helpen u graag verder!

Moderne nieuwbouwwoning in Wevelgem
Moderne nieuwbouwwoning in Heule