Over P&L

Samen (ver)bouwen volgens
jouw wensen

P&L Bouwbedrijf is een familiebedrijf dat sinds de jaren 80 uitgroeide tot een gevestigde waarde met tal van tevreden klanten.

Als erkend- en geregistreerd aannemer staan we in voor alle nieuwbouw- en verbouwingswerken. Van A tot Z of enkel wind- en waterdicht, alles is mogelijk.

Gepersonaliseerde nieuwbouw & verbouwen staat voorop. We kiezen resoluut voor een transparante aanpak zodat uw woning of verbouwing perfect aan uw wensen voldoet. We gaan samen met u op pad om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes: van gevelsteen, over dakbedekking, tot ramen, deuren, keuken, sanitair, enzovoort. Elk aspect komt hierbij aan bod.

We werken met eigen vaklui en geselecteerde specialisten, die aan uw woning werken alsof ze van hun was. Nieuwbouw & verbouwen zit in ons bloed.

Nieuwbouw Wevelgem

Onze geschiedenis

1983 - In dit jaar zag P&L het levenslicht, oorspronkelijk gericht op de realisatie van nieuwbouwwoningen.
2006 - Een belangrijk keerpunt kwam in 2006, toen zoon Dieter toetrad tot het familiebedrijf. Hiermee breidde P&L haar expertise uit naar totaalrenovatie naast nieuwbouwprojecten.
2013 - Het jaar markeerde een nieuwe fase in de geschiedenis van P&L met de verhuizing naar een nieuw kantoorgebouw. Tegelijkertijd droeg Palmer de leiding over aan zijn zoon Dieter, die nu de fakkel van het bedrijf overnam.
2020 - Een mijlpaal werd bereikt in 2020 toen de 500e woning succesvol werd afgerond door P&L, een bewijs van hun toewijding en vakmanschap.
2023 - In 2023 heeft P&L een nieuwe frisse start maken et een nieuwe huisstijl. Deze weerspiegelt niet alleen de groei van het bedrijf maar ook de weg naar een veelbelovende toekomst.
Moderne nieuwbouwwoning in Heule