Totaalrenovatie
met oog voor detail.

Bij bouwbedrijf P&L gebruiken we onze expertise niet alleen voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovaties. Wij kunnen uw volledige woning onder handen nemen tijdens een uitvoerige totaalrenovatie.

Goed verbouwen is een kwestie van een grondige voorbereiding, goede communicatie en veel ervaring. Laat dat net enkele van de troeven van P&L zijn. Wij begeleiden u dan ook tijdens het volledige verbouwproces, van ontwerp en materiaalkeuze tot de uiteindelijke werkzaamheden. Steeds respecteren we het vooropgestelde budget en de afgesproken termijn.

P&L bouwbedrijf

Onze aanpak

Uw renovatieproject start met uw eigen wensen, ideeën en smaak. We stellen dan alles in het werk om uw woning een tweede leven te geven. P&L is daarbij uw betrouwbare partner van A tot Z, van ontwerp en materiaalkeuze tot zelfs de eventuele omgevingswerken.

Onze missie

Bij bouwbedrijf P&L geen dertien in een dozijn, maar een woning die echt op uw maat verbouwd is. Daarbij respecteren we steeds het vooropgestelde budget en mag u rekenen op een duidelijke communicatie tijdens de werken. Zorgeloos verbouwen, daarvoor staat P&L.

Waarom verbouwen met P&L?

40 jaar ervaring

Met 40 jaar ervaring, zijn we bij P&L helemaal thuis in renovatieprojecten. Daarnaast volgen we de nieuwste trends en normen perfect op. Zo kunnen wij uw woning bijvoorbeeld een stuk energiezuiniger maken tijdens een renovatie.

Flexibiliteit

Wenst u een aanpassing aan uw woning of een uitvoerige totaalrenovatie? Geeft u het project volledig in handen van P&L of werkt u al samen met een architect? Dankzij onze flexibele houding is alles bespreekbaar.

Communicatie

Als klant bent u bij iedere stap van het renovatieproject betrokken en mag u op volledige transparantie rekenen. Klanten denken dan ook vaak dat ons bed op de werf staat, omdat we zo vlot bereikbaar zijn tijdens de volledige renovatie.

Renovatie en verbouwing woning in Wevelgem

Interesse in een
samenwerking?

Wil u ook zorgeloos verbouwen, met P&L aan uw zijde? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. We helpen u graag verder!

Totaalrenovatie woning door P&L
Renovatie Waregem - Na