P&L als partner
voor architecten.

Hoewel P&L zelf instaat voor het ontwerp van woningen, slaan we ook graag de handen in elkaar met gedreven architecten. Focust u als architect liever op het creatieve aspect? Ontbreekt het u aan tijd om de volledige werfopvolging op u te nemen? Dan vindt u in P&L een betrouwbare en ervaren partner.

Wij voeren de gemaakte plannen tot in de puntjes uit en volgen alles nauwgezet op. Zo krijgt uw bouwproject mooi vorm, maar geniet u als architect zelf van een zorgeloos bouwproces.

P&L bouwbedrijf

P&L en architecten,
een perfecte match

Het bouwproces brengt verschillende verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich mee voor de bouwheer. Door samen te werken met P&L kunnen architecten deze taken volledig uit handen geven.

Wij zorgen voor planning, uitvoering en veiligheid, maar ook aanvragen van nutsvoorzieningen en verzekeringen. P&L zorgt voor een zorgeloos bouwproces, waarbij u als architect meer tijd heeft voor de essentiële aspecten zoals ontwerp en creativiteit.

Moderne nieuwbouwwoning in Heule

Van planning tot uitvoering

Goed begonnen is half gewonnen. Een uitstekende voorbereiding is cruciaal om een bouwproject tot een goed einde te brengen. Bij P&L staan we ter beschikking om reeds constructief mee te denken tijdens het ontwerp.

Uitstekende opvolging

Aangezien wij tientallen jaren ervaring in de sector hebben, kunnen we rekenen op een sterk netwerk met betrouwbare aannemers. Dat zorgt ervoor dat we het voorziene budget en de timing mooi weten te respecteren. Bovendien zorgen we ook graag voor een transparante communicatie met de klant.

Zorgeloos bouwproces

Wie zijn werfopvolging toevertrouwt aan P&L kan zorgeloos bouwen. Wij nemen alle zorgen van u over en leveren keer op keer een prachtig afgewerkte woning af.

Nieuwbouw of totaalrenovatie,
op ons kunt u bouwen.

Nieuwbouw pastorie woning in Wevelgem

Nieuwbouw

Wij zijn experts in kwalitatieve nieuwbouwprojecten. Met vakmanschap en oog voor detail realiseren wij uw droomwoning. Of de woning die u als architect uittekende voor de gezamenlijke klant. Van ontwerp tot oplevering, wij begeleiden onze klanten in elke fase. Ons ervaren team staat bovendien garant voor hoogwaardige materialen en een vlekkeloze uitvoering.

Totaalrenovatie

Met liefde voor het vak en oog voor uw wensen, geven we woningen een nieuw leven. Uiteraard kunnen ook architecten bij renovatiewerken op ons rekenen. Kies voor P&L als partner en creëer een echte thuis.

Verbouwing woning met zwembad in Roeselare

Interesse in een
samenwerking?

Zoekt u als architect een betrouwbare partner, om zorgeloos te bouwen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met P&L. We helpen u graag verder!

Moderne nieuwbouwwoning in Wevelgem
Moderne nieuwbouwwoning in Heule